Åbningstider

Mandag:
8:30 - 16:00
Tirsdag:
8:30 - 16:00
Onsdag:
8:30 - 16:00
Torsdag:
8:30 - 20:00
Fredag:
8:30 - 15:00

Se flere åbningstider her

Telefontider

Man-Tors:
8.30 - 16.00
Fre:
8.30 - 15.00

Om Bogstøtten

Bogstøtten er et tilbud til psykisk sårbare studerende, med eller uden diagnose.
Det er åbent for borgere i Københavns Kommune. Hvis du kommer fra en anden kommune i Københavnsområdet, er du dog stadig velkommen til at henvende dig for at høre, om også du kan komme til at benytte os.

Bogstøtten har som mål at hjælpe studerende gennem deres studier, men også til at få et afbalanceret studieliv, hvor der både er plads til arbejde og fritid. En målsætning er at virke forebyggende i forhold til hospitalsindlæggelser.

Bogstøtten er ikke kun en mulighed for dem, der er i gang med studierne, men er også et tilbud til dem, der holder pause fra studierne, enten fordi de er sygemeldt, eller fordi de er kommet i tvivl om, hvorvidt de læser det rigtige. Målet er her at hjælpe dem i gang med studierne igen eller videre med det, de finder ud af, de vil lave.

Bogstøtten benyttes især af studerende fra de lange og mellemlange videregående uddannelser, men studerende på gymnasialt niveau er også velkomne. I gennemsnit kommer der 24 studerende om dagen. Bogstøtten er et sted, hvor man tager del i hinandens liv, såvel nedture som succesoplevelser. Det er studielivet, som er i fokus, ikke sygdomsidentiteten, selv om alle, der kommer i Bogstøtten, har hver deres at slås med. Det er et miljø, hvor mange forskellige fag og personligheder mødes.