Bliv medlem

I Bogstøtten bliver du medlem – her er du hverken bruger, klient eller patient. Medlemskab er gratis og uden tidsbegrænsning. Kontakt os på 39 16 09 70 for en introsamtale, så du kan finde ud af, om Bogstøtten er det rette sted for dig.

Hvem kan bruge Bogstøtten?
Bogstøtten er for dig, der er studerende og samtidig slås med psykiske problemer, og som har brug for støtte til at holde fast i og gennemføre studiet, men også til at tackle hverdagen. Bogstøtten benyttes især af studerende fra de lange og mellemlange videregående uddannelser, men studerende på gymnasialt niveau er også velkomne.

Det er gratis for borgere i Københavns og Frederiksberg Kommune. Bor du i en anden kommune i Hovedstadsområdet, er du dog stadig velkommen til at kontakte os for at høre, om du kan bruge vores tilbud.

Skal man være studieaktiv?
Bogstøtten er også for dig, der holder pause fra studierne, enten fordi du er sygemeldt, eller fordi du er kommet i tvivl om, hvorvidt du læser det rigtige. Målet er at hjælpe dig i gang med studierne igen eller videre med det, du finder ud af, du vil lave. Man behøver altså ikke at være studieaktiv, men man forventes at have et studieperspektiv, når man starter.

Har du brug for en pause i studierne, så kan du stadig bruge både Bogstøtten og Fountain House til at holde dig i gang. Det kan du fx gøre ved at deltage i de arbejdsopgaver, der er i forhold til at drive huset. Vi tilstræber, at der findes opgaver, der passer til den enkeltes ressourcer og interesser, og det kan være både praktiske og administrative, store og små opgaver.