Om Fontanaskolen

Vores skole - Vores valg

Drømmer du om at førdiggøre en 9.klasse eller HF? Åbne et galleri? Løbe et marathon? Eller noget helt femte? Og går du samtidig og tumler med psykiske udfordringer?

Så er vores skole måske noget for dig

På Fontanaskolen går der lige nu cirka 40 elever og der ansat 12 undervisere og vores skoleleder Per.

 

På Fontanaskolen har vi tre værdier som er:

  • Fællesskab: På vores skole tilbyder vi et fællesskab hvor alle inkluderes og man kan vælge de forskellige fælles aktiviteter til og fra.
  • Tryghed: Vi lægger vægt på at man som udgangspunkt har samme Kontaktperson gennem hele sit STU forløb, på skolen har vi delt morgenmaden op i to, en større og en mindre gruppe så alle behov imødekommes.
  • struktur: Individuelle skemaer og opfølgning på skema og andre aftaler mellem kontakperson og elev, udover de individuelle skemaer, så har vi for at skabe en fast struktur, to obligatoriske fag, som er: medborgerskab og skoleråd.

På skolen vil du opleve et trygt, forudsigeligt og inspirerende socialt miljø, hvor du som elev har indflydelse på alt fra, hvad vi skal spise til morgenmad, hvilke udflugter vi skal på, til hvilken undervisning, der skal være. Du er med til løbende at forandre og indrette skolen, så den passer til dem, der bruger den.

Her bliver du mødt med rummelighed og forståelse for dine udfordringer. Vi tager udgangspunkt i det menneske, du er lige nu og her og hjælper dig med at fokusere på det du kan og drømmer om.
Her kan du være præcis, som du er uden at føle dig forkert.

Hvis du tror, at Fontanaskolen er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.