Medarbejdere

Medarbejdere på kontoret

På kontoret arbejder Jan, Tanja, Tannie, Gry, Thomas og Katrine.

Vi har vidt forskellige kompetencer, evner og kvalifikationer. De spænder lige fra socialrådgiveren, som ved alt om beskæftigelse, til akademikerne, der har ved noget om psykologi og kommunikation.

På kontoret arbejder medlemmer og medarbejdere tæt sammen om husets praktiske og administrative opgaver. På kontoret er der højt til loftet og god stemning!

Medarbejdere i kantinen

I køkkenenheden arbejder Tanja og Henning.

Vi har begge en bred erfaring i at arbejde med mennesker med psykiske problemstillinger. Vores erfarings- og uddannelsesmæssige baggrunde dækker områderne kost og ernæring, praktisk madlavning, pædagogik, sygdomsforebyggelse og sundhed, supervision, vejledning samt ledelse.

I det daglige samarbejde med medlemmerne har vi fokus på den personlige kontakt, som foregår i det åbne rum under dagens arbejde. Vi lægger vægt på et godt teamarbejde, og at der skal være rum til alles kompetencer og behov.

Køkkenarbejdet er fyldt af mange forskellige opgaver, og vi arbejder efter flere daglige deadlines for at være klar med en spændende frokostbuffet. Det betyder, at vi lægger vægt på, at der kan holdes korte pauser efter behov ud over dagens faste pauser.

Desuden er vi vilde med at lave god mad og at lære fra os.