Køkkenets menu

Menu fra 24. Juni - 30. Juni

 
Mandag:
 Blomkålssalat m/ radiser, grønne bønner, rødløg og vinegrette

 

Tirsdag:
 Bagte gulerødder m/ oliven og rucola
 

Onsdag:

 Svinekød i tomatsauce m/ tortilla og salat
 
Torsdag:
 Sommerfrikase m/ groft brød

 Maden er GRATIS, men der opfordres til, at man deltager i Strategimødet efterfølgende, 13.00-14.15

 

Fredag:
 Spidskål m/ ærter, tomater, advocados og cashewnødder
 


I buffeten tilbyder vi dagligt:

Hjemmelavet pålæg bestående af kød, fisk og vegetariske småretter med variationer af tilbehør.

Køkkenet i Fountain House anvender primært økologiske råvarer og vægter at tilberede alt fra bunden. Der serveres hjemmelavet rugbrød og grovbrød. Økologiprocenten er på nuværende tidspunkt 90. Frokostsalaterne har et højt indhold af grøntsager, bønnetyper, linser og frugt.

Ugemenuen er med forbehold for ændringer.