Køkkenets menu

Menu fra d. 19. februar - 23. februar

 
Mandag:
Suppe
Peberfrugtsuppe med brød
Tirsdag:
Salat
 Linsesalat med æble, fennikel og persille

Onsdag:

Varm ret
Løgtærter med chorizo og ost, rødkålssalat med gulerod og vindruer
Torsdag:
Varmende ret
Krydrede oksekødsboller i stærk tomatsovs med pasta
Fredag:
Salat
Scoresalat med stegte kartofler og peberfrugter, feta og oliven

 

I buffeten tilbyder vi dagligt:
Hjemmelavet pålæg bestående af kød, fisk og vegetariske småretter med variationer af tilbehør.

Køkkenet i Fountain House anvender primært økologiske råvarer og vægter at tilberede alt fra bunden. Der serveres hjemmelavet rugbrød og grovbrød. Økologiprocenten er på nuværende tidspunkt 90. Frokostsalaterne har et højt indhold af grøntsager, bønnetyper, linser og frugt.

Ugemenuen er med forbehold for ændringer.