Køkkenets menu

Menu fra d. 23. april - 27. april

 
Mandag:
Suppe
Gulerod-appelsinsuppe
Tirsdag:
Salat
Sorte bønner, blomkål, persille og radise

Onsdag:

Varm ret
Kalkun i chili-chokolade sovs, hertil krydrede ris
Torsdag:
Salat
Arabisk Slaw, Hvidkål, gulerødder, persille og peberfrugt
Fredag:
Forskellige lækkerier
Buffet med blandt andet spejlæg

 

I buffeten tilbyder vi dagligt:
Hjemmelavet pålæg bestående af kød, fisk og vegetariske småretter med variationer af tilbehør.

Køkkenet i Fountain House anvender primært økologiske råvarer og vægter at tilberede alt fra bunden. Der serveres hjemmelavet rugbrød og grovbrød. Økologiprocenten er på nuværende tidspunkt 90. Frokostsalaterne har et højt indhold af grøntsager, bønnetyper, linser og frugt.

Ugemenuen er med forbehold for ændringer.