stoetteforeningen-logo


Hjælp mennesker med alvorlige psykiske problemer

Medlemmerne i Fountain House har brug for en håndsrækning, og du kan for kun 150 kroner om året gøre en forskel. Når man lever med en psykisk sygdom og måske er på overførselsindkomst, er der knap nok penge til dagen og vejen. Dette er virkeligheden for de fleste af Fountain Houses medlemmer. Ferier, teaterture og udflugter er oplevelser, der er med til at give livet værdi, og som de fleste af os tager for givet. Men det har medlemmerne i Fountain House ofte ikke råd til eller mentalt overskud til at arrangere.

Støtteforeningen for Fountain House finansierer og arrangerer en række aktiviteter for husets medlemmer, som der ellers ikke vil være råd til.
Vi arrangerer bl.a. hytteture til naturskønne områder i Danmark, fester samt udflugter til museum, biograf og teater i løbet af året. Og vi har ideer til meget mere. Se vores projekter her

Vær med til at gøre en forskel for mennesker, der har ondt i sjælen!
Dit bidrag går ubeskåret til støtteprojekter for Fountain Houses medlemmer, da alle i Støtteforeningen arbejder frivilligt. I højre side kan du læse mere om os samt melde dig ind i foreningen.