En dag i Fontana

I Ungehuset Fontana kan du deltage i forskellige aktiviteter sammen med andre psykisk sårbare unge. Vi har et særligt fokus på musik og kreative fag – og selvfølgelig, at vi har det sjovt og rart sammen.

Du kan træne at få struktur på din hverdag og afprøve forskellige ting for at blive klogere på, hvad der giver mening for dig. Du kan sammensætte din hverdag i Ungehuset, så den passer lige netop til dig – og det foregår hele tiden i trygge rammer.

Aktiviteter i Ungehuset:

Kreativt værksted
Her arbejder vi for eksempel re-design af gamle ting, fotosafari, skulptur, maling eller tegning. Vi slutter tit af med en lille udstilling i Fountain House. Vi har dygtige undervisere, der hjælper dig i gang og giver gode råd undervejs.

Musik
Vi har et musiklokale, hvor vi mødes og eksperimenterer med musikken sammen. Vi har dygtige undervisere, der underviser i forskellige former for samspil, så vi får det til at gå op i en højere enhed. Har du lyst til at jamme uden for undervisningstiden, er du også velkommen til det!

Sociale aktiviteter
Det sociale er vigtigt i Ungehuset, og har du svært ved at være sammen med andre, er Ungehuset Fontana et trygt sted at træne det i. Hver onsdag har vi aftenåbent, hvor vi laver mad og spiser sammen. Du vil møde andre unge, der måske har det ligesom dig – og det kan føre til nye venskaber. 

Arbejdsfællesskab
Du kan være med i vores forskellige arbejdsfællesskaber i Kernehuset. Måske har du lyst til at være med til at lave mad eller passe vores reception, eller måske er du mere til praktiske opgaver med at vedligeholde vores hus eller blive en del af vores redaktion? At være med i vores arbejdsfællesskaber kan være en måde at træne dig op til at komme videre i f.eks. et praktikforløb.